Storgaten 61B, 3182 Horten, Tlf: 33 04 05 00, Facebook, E-post: post[at-no-spam]kiropraktorene.com

Side-søk

Kiropraktorene

Kiropraktor_Espen_Ohren_Kiropraktorklinikken_Horten_Sykehus.jpg

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Espen Ohren DC, BSc(Chiro), MFICS, MNKF 

er eier og driver av Kiropraktorklinikken Horten as. Han er fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening og Offentlig Autorisert Kiropraktor.

Han har erfaring fra klinikker i Porsgrunn og Kragerø før han igjen dro til England og drev to klinikker, en i Ringwood, Dorset og en i Eastleigh/Southampton. Etter noen år i England satt han igjen snuten hjem og har nå drevet klinikk i Tønsberg siden 2001 og Horten siden mai 2002.

Kiropraktor Espen Ohren har med tiden fått en bred erfaring i å behandle mange typer problemstillinger fra gravide mødre og deres etter hvert nyfødte spedbarn via sports relaterte skader til "den normale mann og kvinne i gata" relaterte problemer. Etterhvert har han bygget opp en klinikk som vurderer og behandler personer som har hatt langvarige og vanskelige problemstillinger. Disse har ofte vært til flere andre behandlingsmetoder, ofte uten hjelp. Flere innen helsevesenet henviser nå slike pasienter til denne klinikken for vurdering og/eller behandling.

Utdannelsen hans startet ved Universitetet i Oslo før studier fortsatte på Universitetet i Odense, Danmark for å avsluttes ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, University of Portsmouth, England.

Utdannelsen er 6 1/2 år og profesjonell grad er: Doctor of Chiropractic, Bachelor of Science (Chiro). Denne utdannelsen er den som kreves av Norsk Kiropraktorforening for å kunne praktisere som Autorisert kiropraktor i Norge og bli fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Kiropraktor_Marianne_Myhre_Sannes_Kiropraktorklinikken_Horten_Sykehus.jpg

  

  

  

Marianne Myhre Cand.Manu, MNKF 

er utdannet ved Syddansk Universitet i Odense, Danmark i 2010 og er fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening og autorisert kiropraktor.

Marianne har flere interessefelt innenfor kiropraktikken. Hun skrev sin mastergradsoppgave om barn og barnebehandling og dette er noe som hun virkelig brenner for. Hun behandler også vanlige problemstillinger som kommer til klinikken og vil være med på driften av treningsgruppene, rygg og nakkeskolen og kurs / foredragsvirksomheten i klinikken.

 Marianne er nå i barselpermisjon.

.

.

.

.

 

Kiropraktor_Jan_Christer_Pedersen_Kiropraktorklinikken_Horten_Sykehus.jpgJan Christer Pedersen M.Sc. (Chiro), MNKF

Jan Christer er utdannet ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England 2012 og er fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening og autorisert kiropraktor. 

Jan Christer har flere interessefelt innen kiropraktikk. Han var tidligere aktiv fotballspiller i Skeid og Strømmen og fikk også noen kamper på aldersbestemte landslag før en skade satte stopper for hans videre fotballkarriere. Idrettsskader og rehabilitering/opptrening er derfor noe han interesserer seg mye for. Han er også spesielt interessert i det såkalte øvre kryss komplekset som blant annet omfatter nakke- og brystryggsmerter, skuldersmerter, hodepine og svimmelhet. Han skrev sin mastergradsoppgave om muskel og skjelettplager hos diabetespasienter.

Jan Christer har ansvaret for flere av treningsgruppene og rygg-, nakke- og skulderskolene ved klinikken. 

  

  

  

Tine Tandberg  M.Sc. (Chiro), MNKF

Tine er utdannet ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England 2011 og er fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening og autorisert kiropraktor. Hun har tidligere erfaring fra tverrfaglig kiropraktorklinikk i Elverum, hvor hun jobbet i to år. I 2013 flyttet hun hjem til Holmestrand og har siden jobbet i Kiropraktorklinikken Holmestrand, hvor hun fortsatt hovedsakelig jobber, i tillegg til barselvikariat for Marianne på deltid.

Tine har opparbeidet seg bred erfaring innen flere felt. Hun har flere interesser innenfor kiropraktikk, der blant annet idrett og rehabilitering er noe hun har jobbet mye med, inkludert eliteserielag i håndball. Hun jobber hele tiden for å videreutvikle seg, og har blant annet videreutdanning i tørrnålsteknikk og kjeveproblematikk, hvor hun har samarbeidserfaring med tannleger der det er behov. Er også i gang med videreutdanning i langvarig smerte gjennom NTNU. 

 Tine har nå ansvaret for ryggskolen som blir holdt i klinikken.  


 

 

 

Alle kiropraktorene ved kiropraktorklinikken Horten Sykehus er fullverdige medlemmer av Norsk Kiropraktorforening og autoriserte kiropraktorer i det norske helsevesen etter fullført turnus i regi av Norsk Kiropraktorforening og SAK.