Storgaten 61B, 3182 Horten, Tlf: 33 04 05 00, Facebook, E-post: post[at-no-spam]kiropraktorene.com

Side-søk

Kiropraktorene

Kiropraktor_Espen_Ohren_Kiropraktorklinikken_Horten_Sykehus.jpg

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Espen Ohren DC, BSc(Chiro), MFICS, MNKF 

er eier og driver av Kiropraktorklinikken Horten as. Han er fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening og Offentlig Autorisert Kiropraktor.

Han har erfaring fra klinikker i Porsgrunn og Kragerø før han igjen dro til England og drev to klinikker, en i Ringwood, Dorset og en i Eastleigh/Southampton. Etter noen år i England satt han igjen snuten hjem og har nå drevet klinikk i Tønsberg siden 2001 og Horten siden mai 2002.

Kiropraktor Espen Ohren har med tiden fått en bred erfaring i å behandle mange typer problemstillinger fra gravide mødre og deres etter hvert nyfødte spedbarn via sports relaterte skader til "den normale mann og kvinne i gata" relaterte problemer. Etterhvert har han bygget opp en klinikk som vurderer og behandler personer som har hatt langvarige og vanskelige problemstillinger. Disse har ofte vært til flere andre behandlingsmetoder, ofte uten hjelp. Flere innen helsevesenet henviser nå slike pasienter til denne klinikken for vurdering og/eller behandling.

Utdannelsen hans startet ved Universitetet i Oslo før studier fortsatte på Universitetet i Odense, Danmark for å avsluttes ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, University of Portsmouth, England.

Utdannelsen er 6 1/2 år og profesjonell grad er: Doctor of Chiropractic, Bachelor of Science (Chiro). Denne utdannelsen er den som kreves av Norsk Kiropraktorforening for å kunne praktisere som Autorisert kiropraktor i Norge og bli fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Kiropraktor_Marianne_Myhre_Sannes_Kiropraktorklinikken_Horten_Sykehus.jpg

  

  

  

Marianne Myhre Cand.Manu, MNKF 

er utdannet ved Syddansk Universitet i Odense, Danmark i 2010 og er fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening og autorisert kiropraktor.

Marianne har flere interessefelt innenfor kiropraktikken. Hun skrev sin mastergradsoppgave om barn og barnebehandling og dette er noe som hun virkelig brenner for. Hun behandler også vanlige problemstillinger som kommer til klinikken og vil være med på driften av treningsgruppene, rygg og nakkeskolen og kurs / foredragsvirksomheten i klinikken.

 

.

.

.

.

 

Logo_NKF.png

Alle kiropraktorene ved kiropraktorklinikken Horten Sykehus er fullverdige medlemmer av Norsk Kiropraktorforening og autoriserte kiropraktorer i det norske helsevesen etter fullført turnus i regi av Norsk Kiropraktorforening og SAK.