Storgaten 61B, 3182 Horten, Tlf: 33 04 05 00, Facebook, E-post: post[at-no-spam]kiropraktorene.com

Side-søk

Trykkbølgebehandling

apparat.jpgKiropraktorklinikken Horten tilbyr trykkbølgebehandling / shockwave terapi.

Kiropraktorklinikken anskaffet 2006 apparat for trykkbølgebehandling /shockwave terapi og har siden tilbudt sine pasienter denne behandlingsformen. Behandlingen har vist seg meget effektiv for flere lidelser og tilstander og er etter flere års forskning nå ansett for å være prioritert behandlingsmetode fremfor injeksjoner av kortison og kirurgi for flere tilstander.

Kiropraktorklinikken bruker trykkbølgemaskinen der dette er indikert med meget god effekt. Pasienter kan henvende seg direkte til klinikken, eller bli anbefalt / henvist av fastlege, spesialist eller fysioterapeut eller annen terapeut.

Trykkbølgebehandling / shockwave terapi har vist seg meget effektiv for flere lidelser. Blandt disse er f. eks.:

Med andre ord; Trykkbølgebehandling / shockwave terapi hjelper for plager og tilstander i muskel- og senefester og i musklene og senene i seg selv samt leddkapsler og annet bindevev. Spesielt om det foreligger kroniske eller gjentagende plager. Det viser seg også at noen akutte problemer hjelpes med denne behandlingsformen. Forskning viser også at benbrudd som ikke gror kan hjelpes med denne behandlingsformen.


Vårt landslag i alpint bruker trykkbølgebehandling / schockwave terapi jevnlig og med meget gode resultater.

Kiropraktorklinikken Horten er klinikken med lengst erfaring i Vestfold i bruken av trykkbølgebehandling / shockwave terapi i samspill med kiropraktisk behandling. Behandlingsformen har vist seg så effektiv i klinisk hverdag, og gjennom flere år med forskning, at den foretrekkes som behandling før evt. injeksjoner av kortison utføres eller pasienten sendes for kirurgiske inngrep.

Kiropraktorklinikken Horten har ingen ventetid og samarbeider med leger, spesialister og billeddiagnostiske sentra i tillegg til flere terapeuter innen andre helseretninger.

For å se områder som behandles av trykkbølgebehandling, se linkene under:

Velkommen til undersøkelse / evt. behandling.